Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mordisquitos Team (798774) - steaua eh minerá!! (1420253) » 116099966: T20/J1/X

Liga 116099966 Información oficial sobre el partido 116099966 en Hattrick

31.03.2007 14:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / X.328 (96411)

Quijote FCB Alineación oficial del equipo 'Quijote FCB' en el partido 0 - 5 steaua eh minerá!! Alineación oficial del equipo 'steaua eh minerá!!' en el partido
0 - 1 Salva Garrido Gómez (1')
0 - 2 Michael Kearns (8')
0 - 3 Michael Kearns (11')
0 - 4 Jesús Cousau (48')
0 - 5 Giachen Weilenmann (61')
Quijote FCB Alineación oficial del equipo 'Quijote FCB' en el partido 0 - 5 steaua eh minerá!! Alineación oficial del equipo 'steaua eh minerá!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Quijote FCB Alineación oficial del equipo 'Quijote FCB' en el partido 0 - 6 steaua eh minerá!! Alineación oficial del equipo 'steaua eh minerá!!' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quijote FCB

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 30 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Quijote, Antonio Goitia va caure lesionat al minut 30, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

steaua eh minerá!!

Goles Goles

  • 172 Minuto 1 (Gol por la izquierda): Al minut 1 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a minerá!! prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Salva Garrido Gómez.
  • 181 Minuto 8 (Gol por el centro): Michael Kearns de minerá!! va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 8. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 107 Minuto 11 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): minerá!!, gràcies a les conegudes canonades d'en Michael Kearns, va situar el 0 - 3 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, minerá!! va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jesús Cousau, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Giachen Weilenmann de minerá!! va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): minerá!! quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Augusto Barbosa va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Augusto Barbosa. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrea Cornoldi de minerá!! va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.