Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.LaCava (315331) - C.D. Socavon (801062) » 116098020: T20/J5/X

Liga 116098020 Información oficial sobre el partido 116098020 en Hattrick

28.04.2007 14:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 5 / X.293 (96376)

Alaquas UTD Alineación oficial del equipo 'Alaquas UTD' en el partido 3 - 2 San Estebande Villacalbiel FC Alineación oficial del equipo 'San Estebande Villacalbiel FC' en el partido
Cãtãlin Mincu (2') 1 - 0
1 - 1 Magí Miralda (13')
1 - 2 Santiago Vázquez (84')
Jefferson Otaño (86') 2 - 2
Mauricio Pumayauli (87') 3 - 2
Alaquas UTD Alineación oficial del equipo 'Alaquas UTD' en el partido 3 - 2 San Estebande Villacalbiel FC Alineación oficial del equipo 'San Estebande Villacalbiel FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alaquas UTD Alineación oficial del equipo 'Alaquas UTD' en el partido 3 - 1 San Estebande Villacalbiel FC Alineación oficial del equipo 'San Estebande Villacalbiel FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alaquas UTD

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Cãtãlin Mincu, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Jefferson Otaño s'emportà una gran ovació del públic local al minut 86, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mauricio Pumayauli, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Alaquas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 20 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Slaven Nemarić, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Luis Castañedo va superar els defenses rivals per velocitat al minut 71 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Jefferson Otaño del Alaquas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jefferson Otaño.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 65 (Lesión grave): Després de 65 minuts, Alaquas va veure com el seu jugador Per Lassen havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Pedro Perales entraria per ocupar el seu lloc.

San Estebande Villacalbiel FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 13 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Magí Miralda! Un inimaginable dribbling sobre Hans Erling Kusk va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 1 per a Villacalbiel.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Santiago Vázquez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Villacalbiel.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ivan Sesar sol davant la porteria al minut 3, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Alberto Rebellón va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 57 (Ocasión de falta): Martí Ramis va xutar magistralment una falta al minut 57 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Martí Ramis de Villacalbiel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Zdzisław Biedziec de Villacalbiel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Villacalbiel es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Julio Antonio Eliceyri Lantabat no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Santiago Vázquez al camp.