Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Foxes Football Club (1418317) - Athletic Ajo (122696) » 116086462: T20/J13/X

Liga 116086462 Información oficial sobre el partido 116086462 en Hattrick

23.06.2007 14:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 13 / X.86 (96169)

cracksensation Alineación oficial del equipo 'cracksensation' en el partido 1 - 2 Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido
Eurico Milheiro (38') 1 - 0
1 - 1 Mario Ranieri (64')
1 - 2 Vistilo Arrabal (70')
cracksensation Alineación oficial del equipo 'cracksensation' en el partido 1 - 2 Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cracksensation Alineación oficial del equipo 'cracksensation' en el partido 0 - 1 Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cracksensation

Goles Goles

  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): cracksensation va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Eurico Milheiro la va transformar en el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Eurico Milheiro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de cracksensation que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): El cracksensation va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Eurico Milheiro la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a David Mayorga després que el jugador de cracksensation li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

Athletic Ajo

Goles Goles

  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 64 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Mario Ranieri marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 174 Minuto 70 (Gol de penalti): Quan passaven 70 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Athletic. En Vistilo Arrabal va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tomás Antona que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Marcellus Jenkins va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ramón Cándamo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Mario Ranieri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 205 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de José Muñoz Gómez de Athletic va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Mario Ranieri al minut 54 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomás Antona de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 53 (Tirita (médico)): Semblava que Tomás Antona s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.