Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DarkGoth (1594790) - DSL F.C (797325) » 116085697: T20/J3/X

Liga 116085697 Información oficial sobre el partido 116085697 en Hattrick

14.04.2007 14:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 3 / X.73 (96156)

F.C Pro's Alineación oficial del equipo 'F.C Pro's' en el partido 1 - 1 mazarron san antonio Alineación oficial del equipo 'mazarron san antonio' en el partido
0 - 1 Fernando Toscana (63')
Alberto Iturregui (65') 1 - 1
F.C Pro's Alineación oficial del equipo 'F.C Pro's' en el partido 1 - 1 mazarron san antonio Alineación oficial del equipo 'mazarron san antonio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Pro's Alineación oficial del equipo 'F.C Pro's' en el partido 2 - 1 mazarron san antonio Alineación oficial del equipo 'mazarron san antonio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Pro's

Goles Goles

  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, Alberto Iturregui va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Amb 19 minuts disputats, Alberto Iturregui gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Narciso Patiño va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pros sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mustafa Abu-Mansour, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Jesús Cladera del Pros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Al minut 38, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Mustafa Abu-Mansour va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Hodei Maestro que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

mazarron san antonio

Goles Goles

  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Fernando Toscana va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de mazarron van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando Toscana va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Carlos Navarrete de mazarron es va guanyar la targeta groga merescudament.