Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Badalona Club de Futbol (991064) - disminusportt cdd (988989) » 116077323: T20/J9/IX

Liga 116077323 Información oficial sobre el partido 116077323 en Hattrick

26.05.2007 15:45:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 9 / IX.1636 (177131)

Cotolito Alineación oficial del equipo 'Cotolito' en el partido 0 - 2 Atlético Bucaramanga Alineación oficial del equipo 'Atlético Bucaramanga' en el partido
0 - 1 Agustín Roger (73')
0 - 2 Agustín Roger (75')
Cotolito Alineación oficial del equipo 'Cotolito' en el partido 0 - 2 Atlético Bucaramanga Alineación oficial del equipo 'Atlético Bucaramanga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cotolito Alineación oficial del equipo 'Cotolito' en el partido 0 - 1 Atlético Bucaramanga Alineación oficial del equipo 'Atlético Bucaramanga' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cotolito

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Nunzio Gloria es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cotolito va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hansjürg Straumann va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): El Cotolito va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Nunzio Gloria la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bryce Cawthorne, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaime Pichín.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felipe Vergara de Cotolito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlético Bucaramanga

Goles Goles

  • 170 Minuto 73 (Gol de falta): Bucaramanga va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Agustín Roger.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Bucaramanga va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Agustín Roger va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en Julio Carrasco va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Gianfranco Garcia, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 28 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de William Pineda que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a William Pineda de Bucaramanga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.