Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.MAYÓ (1457111) - Rice&Curry (440830) » 116076600: T20/J11/IX

Liga 116076600 Información oficial sobre el partido 116076600 en Hattrick

09.06.2007 15:45:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 11 / IX.1613 (177108)

The sabis F. C. Alineación oficial del equipo 'The sabis F. C.' en el partido 2 - 2 Chipipans Alineación oficial del equipo 'Chipipans' en el partido
Jorge Chueca Urzay (33') 1 - 0
1 - 1 Yago Sánchez (42')
Manuel Más (48') 2 - 1
2 - 2 Yago Sánchez (65')
The sabis F. C. Alineación oficial del equipo 'The sabis F. C.' en el partido 2 - 2 Chipipans Alineación oficial del equipo 'Chipipans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The sabis F. C. Alineación oficial del equipo 'The sabis F. C.' en el partido 1 - 1 Chipipans Alineación oficial del equipo 'Chipipans' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,2 % 36,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The sabis F. C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Passats 33 minuts, Jorge Chueca Urzay, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. sabis es posava per davant!
  • 106 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Manuel Más va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 48, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del sabis, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): sabis va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Santiago de la Huerga ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 45 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de sabis, l'equip va recuperar la pilota al minut 45 i va contraatacar. En Jorge Chueca Urzay va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Iván Cejas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ricardo Solans va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Iván Cejas de sabis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Chueca Urzay de sabis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jesús Antonio Maese va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mauro López.

Chipipans

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Yago Sánchez que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 65. L'anotador per Chipipans va ser Yago Sánchez, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Chipipans van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Miliano Bel va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Chipipans va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mauro López va desviar el xut final de Rodolf Batlle després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Ricardo Yanot de Chipipans va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.