Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mi ekipoOo (988425) - CD Picacity (775486) » 116073510: T20/J8/IX

Liga 116073510 Información oficial sobre el partido 116073510 en Hattrick

19.05.2007 15:45:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 8 / IX.1507 (177002)

Club Escola de Futbol Barberà Andalucia Alineación oficial del equipo 'Club Escola de Futbol Barberà Andalucia' en el partido 4 - 0 Petra CF Alineación oficial del equipo 'Petra CF' en el partido
Angelo Burgio (32') 1 - 0
Tilo Maldonado (60') 2 - 0
Wilibrord Teeuwen (64') 3 - 0
Tilo Maldonado (68') 4 - 0
Club Escola de Futbol Barberà Andalucia Alineación oficial del equipo 'Club Escola de Futbol Barberà Andalucia' en el partido 4 - 0 Petra CF Alineación oficial del equipo 'Petra CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Escola de Futbol Barberà Andalucia Alineación oficial del equipo 'Club Escola de Futbol Barberà Andalucia' en el partido 3 - 1 Petra CF Alineación oficial del equipo 'Petra CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Escola de Futbol Barberà Andalucia

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Angelo Burgio de Andalucia aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en Tilo Maldonado va augmentar l'avantatge de Andalucia a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Wilibrord Teeuwen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Andalucia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tilo Maldonado progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jerko Sokač va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Edmund Penning va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Franck Bajard va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Andalucia ho intentava per la dreta per mitjà de Wilibrord Teeuwen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Franck Bajard de Andalucia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Petra CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Emilio Gómez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Tobal de Petra es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emilio Gómez de Petra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Giuseppe Gangemi va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Petra puguin veure en Giuseppe Gangemi jugant de nou; ja que al minut 31 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Alfredo Jardón el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Enrique Tobal va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.