Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ditiya F.C. (118616) - Taxi salou (799200) » 116048010: T20/J4/IX

Liga 116048010 Información oficial sobre el partido 116048010 en Hattrick

21.04.2007 15:45:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 4 / IX.1110 (176605)

Fumeta Malaguita FM Alineación oficial del equipo 'Fumeta Malaguita FM' en el partido 0 - 1 Los Dragones Plateados Alineación oficial del equipo 'Los Dragones Plateados' en el partido
0 - 1 Antonio Miguel Valle (17')
Fumeta Malaguita FM Alineación oficial del equipo 'Fumeta Malaguita FM' en el partido 0 - 1 Los Dragones Plateados Alineación oficial del equipo 'Los Dragones Plateados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fumeta Malaguita FM Alineación oficial del equipo 'Fumeta Malaguita FM' en el partido 2 - 0 Los Dragones Plateados Alineación oficial del equipo 'Los Dragones Plateados' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fumeta Malaguita FM

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Oscar Grimón va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Víctor Samaniego va estar a punt de marcar al minut 18 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Fumeta enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Samaniego va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 38, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 39 minuts, en César Asón no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Fumeta va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Víctor Samaniego la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Oliver de Fumeta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Francisco Oliver, jugador de Fumeta, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 30. Jordi Pedrosa, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): César Asón va sortir coix del terreny de joc, substituït per Higinio Ozorio. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Los Dragones Plateados

Goles Goles

  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Aritz Triana va acabar en una passada genial cap al jugador de Plateados Antonio Miguel Valle, que va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jordi Pedrosa va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 31 de joc.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, el Plateados va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Aritz Triana s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Carlos Comes de Plateados va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.