Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kôiras (991319) - Pakillos's night (439231) » 116038061: T20/J8/IX

Liga 116038061 Información oficial sobre el partido 116038061 en Hattrick

19.05.2007 15:45:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 8 / IX.2028 (177523)

Vorusia Rueda Alineación oficial del equipo 'Vorusia Rueda' en el partido 4 - 1 Pakillos's night Alineación oficial del equipo 'Pakillos's night' en el partido
Txomin Moreno (24') 1 - 0
1 - 1 Ismael Gardoqui (32')
Manuel Maria Jordão (38') 2 - 1
Julián Gallegos Alvarado (80') 3 - 1
Rai Espinet (89') 4 - 1
Vorusia Rueda Alineación oficial del equipo 'Vorusia Rueda' en el partido 4 - 1 Pakillos's night Alineación oficial del equipo 'Pakillos's night' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vorusia Rueda Alineación oficial del equipo 'Vorusia Rueda' en el partido 2 - 0 Pakillos's night Alineación oficial del equipo 'Pakillos's night' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vorusia Rueda

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Txomin Moreno, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Vorusia es posava per davant!
  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Vorusia va posar-se per davant 2 - 1 al minut 38, quan Manuel Maria Jordão va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vorusia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Julián Gallegos Alvarado progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 139 Minuto 89 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Rai Espinet van servir per superar a l'últim defensor, en Ismael Gardoqui. Tot va acabar amb el 4 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Vorusia cantant "Rai Espinet selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rai Espinet va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Manuel Maria Jordão va rematar alt.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Manuel Maria Jordão una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Rafael Doz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 239 Minuto 49 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Rai Espinet va deixar a Ismael Gardoqui assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rafael Doz al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Germán Spadavecchia va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Txomin Moreno, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Manuel Maria Jordão es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rai Espinet de Vorusia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Maria Jordão de Vorusia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Manuel Maria Jordão va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Vorusia es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Pakillos's night

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Ismael Gardoqui va marcar al minut 32 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Fernán Maine Sáenz haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Pakilloss al minut 33.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, David Jancker de Pakilloss va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Daniel Sahlling no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.