Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alcudia street (989878) - Piringalla apocaleitors (988910) » 116036675: T20/J13/IX

Liga 116036675 Información oficial sobre el partido 116036675 en Hattrick

23.06.2007 15:45:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 13 / IX.1725 (177220)

Santa Ana, C.D Alineación oficial del equipo 'Santa Ana, C.D' en el partido 0 - 2 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
0 - 1 Miguel Ángel Mafe (18')
0 - 2 Ignacio Movilla (61')
Santa Ana, C.D Alineación oficial del equipo 'Santa Ana, C.D' en el partido 0 - 2 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Santa Ana, C.D Alineación oficial del equipo 'Santa Ana, C.D' en el partido 5 - 0 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Ana, C.D

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Santa va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Truls Hedeboe la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Jakob Vadstrup va estar a punt d'empatar per a Santa quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Silviu Stoian va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Santa va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Przemysław Krokosz la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Camilo Campos Dias de Santa va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 55, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan Marcel Demetrescu des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Giuseppino Liverani no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Elliott Beardsley estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Marinko Studen va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Santa estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Marcel Demetrescu no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Piringalla apocaleitors

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Fabrizio Gottardi arribés a peus de Miguel Ángel Mafe, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a apocaleitors el 0 - 1.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al apocaleitors per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 61. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ignacio Movilla. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Damián Ferrus hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Diego Grilou havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Hugo Cerqueira de apocaleitors va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.