Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Formula23 (314382) - Kripton Kr (1334456) » 116026054: T20/J1/IX

Liga 116026054 Información oficial sobre el partido 116026054 en Hattrick

31.03.2007 15:45:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / IX.1846 (177341)

PrOsIkItO United Alineación oficial del equipo 'PrOsIkItO United' en el partido 0 - 2 Reyes malditos Alineación oficial del equipo 'Reyes malditos' en el partido
0 - 1 Guillem Robles (37')
0 - 2 Jean-Luis Kuoni (87')
PrOsIkItO United Alineación oficial del equipo 'PrOsIkItO United' en el partido 0 - 2 Reyes malditos Alineación oficial del equipo 'Reyes malditos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PrOsIkItO United Alineación oficial del equipo 'PrOsIkItO United' en el partido 1 - 1 Reyes malditos Alineación oficial del equipo 'Reyes malditos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,1 % 8,5 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PrOsIkItO United

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Felipe Luna va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PKU.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mehmet Özdemir va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 214 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Diego Gallardo quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a PKU! El seu xut va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gian Franco Floris de PKU va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Felipe Luna, que no va rendir al seu nivell habitual.

Reyes malditos

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Guillem Robles va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, malditos, al minut 37. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a malditos l'avantatge per 0 - 2. Jean-Luis Kuoni en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Matías Llinas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Policarpio Iturralde estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Jean-Luis Kuoni va estar a punt de posar per davant a malditos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alessandro Ferri va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Piercarlo Di Domenico de malditos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piercarlo Di Domenico va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que malditos va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): malditos va fer una substitució al minut 30. Julio Berrocal va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Boris Vion.