Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Fea (799657) - club deportivo diego (1415560) » 116025787: T20/J6/IX

Liga 116025787 Información oficial sobre el partido 116025787 en Hattrick

05.05.2007 15:45:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 6 / IX.1842 (177337)

CSKA de Moscán Alineación oficial del equipo 'CSKA de Moscán' en el partido 4 - 1 U.D. Fonz Alineación oficial del equipo 'U.D. Fonz' en el partido
Andreas Johansson (10') 1 - 0
Andreas Johansson (21') 2 - 0
2 - 1 Luis Herreta (53')
Andreas Johansson (68') 3 - 1
Mairis Broms (86') 4 - 1
CSKA de Moscán Alineación oficial del equipo 'CSKA de Moscán' en el partido 4 - 1 U.D. Fonz Alineación oficial del equipo 'U.D. Fonz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
CSKA de Moscán Alineación oficial del equipo 'CSKA de Moscán' en el partido 8 - 1 U.D. Fonz Alineación oficial del equipo 'U.D. Fonz' en el partido
Es un cenizo 8.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA de Moscán

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Andreas Johansson ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Moscán es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Moscán va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Andreas Johansson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Moscán va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Andreas Johansson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Moscán va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mairis Broms va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Moscán va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Giuseppe Tosto va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Juan Ignacio González va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Mairis Broms. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kenny Igelstål de Moscán va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

U.D. Fonz

Goles Goles

  • 153 Minuto 53 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Luis Herreta va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el U.D. va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Archie Abimbola va ser clau en la jugada d'atac de U.D. al minut 7, quan ell mateix va fer una passada brutal a Javier Miguel Paniagua, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): U.D. va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 70 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 217 Minuto 83 (Ocasión evento especial cansancio): Rolf Krause començava a fer errades greus a causa del cansament, fet que posava en dificultats la resta de la defensa del seu equip.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Mauro Riveiro ocupà el lloc d'en Archie Abimbola al 74 minuts, dos minuts després que el jugador de U.D. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.