Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Holoscripter C.F (434882) - F.C VITRUBIUS (314591) » 116014747: T20/J4/IX

Liga 116014747 Información oficial sobre el partido 116014747 en Hattrick

21.04.2007 15:40:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 4 / IX.854 (61125)

Los Tirillax del xtubo Alineación oficial del equipo 'Los Tirillax del xtubo' en el partido 2 - 0 Trissol C.F. Alineación oficial del equipo 'Trissol C.F.' en el partido
Xavi Rey (63') 1 - 0
Francisco Movilla (85') 2 - 0
Los Tirillax del xtubo Alineación oficial del equipo 'Los Tirillax del xtubo' en el partido 2 - 0 Trissol C.F. Alineación oficial del equipo 'Trissol C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Tirillax del xtubo Alineación oficial del equipo 'Los Tirillax del xtubo' en el partido 4 - 2 Trissol C.F. Alineación oficial del equipo 'Trissol C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,7 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tirillax del xtubo

Goles Goles

  • 124 Minuto 63 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 63 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Xavi Rey llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Francisco Movilla va augmentar l'avantatge de Tirillax a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 3 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Manuel Trincado va ridiculitzar a en David Barcons amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel Trincado va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Luis Recondo del Tirillax ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manolo Aragó va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Trissol C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, un refús desafortunat de Xavi Rey, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ramón Macias Ramírez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Trissol van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 69, però el xut de Ramón Macias Ramírez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alexandre Pluvinage va fer una jugada per la banda esquerra, però Xavi Rey va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Lasa de Trissol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Alexandre Pluvinage de Trissol va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Manuel Amieva de Trissol va abandonar el terreny de joc després de 77 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ramón Lucas va entrar en el seu lloc.