Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sleeping in my car (312876) - Rebollal (1417066) » 116011519: T20/J10/IX

Liga 116011519 Información oficial sobre el partido 116011519 en Hattrick

02.06.2007 15:40:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 10 / IX.796 (61067)

blueline Alineación oficial del equipo 'blueline' en el partido 0 - 2 atl. racing sanctuary Alineación oficial del equipo 'atl. racing sanctuary' en el partido
0 - 1 Jacobo Desantes (23')
0 - 2 Jacob Bjerre (25')
blueline Alineación oficial del equipo 'blueline' en el partido 0 - 2 atl. racing sanctuary Alineación oficial del equipo 'atl. racing sanctuary' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
blueline Alineación oficial del equipo 'blueline' en el partido 4 - 0 atl. racing sanctuary Alineación oficial del equipo 'atl. racing sanctuary' en el partido
Es un cenizo 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

blueline

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Jordi Ledesma de blueline es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 28, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): blueline va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Enrique Villabaso va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Luciano Sanmartiño va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Emmanuel López de blueline va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Anthony Becker no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Måns Mikaelsson de blueline la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Alfonso Velloso de blueline va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Arno Vohmann de blueline va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arno Vohmann va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que blueline va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

atl. racing sanctuary

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): En Samuel Caborana entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al sanctuary, un peu providencial d'en Jacobo Desantes va situar el 0-1 al panell digital.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 25, sanctuary va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jacob Bjerre.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de sanctuary, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Mikkel Ernst va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Enrique Castaños de sanctuary va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): sanctuary es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Stefan Everling no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Enrique Castaños al camp.
  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): En Narcís Quílez de sanctuary va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lucio Scornavacca va prendre el seu rol al minut 90.