Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asturias de Blimea (440517) - F.C.MARCO (992179) » 116006446: T20/J2/IX

Liga 116006446 Información oficial sobre el partido 116006446 en Hattrick

07.04.2007 15:40:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 2 / IX.706 (60977)

el pio pio Alineación oficial del equipo 'el pio pio' en el partido 1 - 3 La Vila del Pingüi Alineación oficial del equipo 'La Vila del Pingüi' en el partido
Kadin Ibn-Latif (37') 1 - 0
1 - 1 Iñaki Baeza (43')
1 - 2 Pere Pagès (62')
1 - 3 Ramón Unzué (67')
el pio pio Alineación oficial del equipo 'el pio pio' en el partido 1 - 3 La Vila del Pingüi Alineación oficial del equipo 'La Vila del Pingüi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
el pio pio Alineación oficial del equipo 'el pio pio' en el partido 0 - 5 La Vila del Pingüi Alineación oficial del equipo 'La Vila del Pingüi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el pio pio

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Kadin Ibn-Latif va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, pio, al minut 37. El marcador va canviar a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Roberto Calvani no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Raúl Garnelo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 205 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): pio va estar a punt de marcar quan Normando Salinas Mila va fer una passada impressionant a Raúl Garnelo, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan Delfín Carballosa des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Kadin Ibn-Latif de pio va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Francesc Sánchez va prendre el seu rol al minut 41.

La Vila del Pingüi

Goles Goles

  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Iñaki Baeza va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 43.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): En Pere Pagès donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 62 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ramón Unzué va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Alejandro Ridaura va estar a punt de posar per davant a Pingüi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fernando Gálvez va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Fernando Gálvez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alejandro Ridaura no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Claudio Contreras va fer una jugada per la banda esquerra, però Fernando Gálvez va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Roberto Calvani al minut 42 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Pingüi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Gálvez va desviar el xut final de Pere Pagès després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pere Pagès.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Claudio Contreras de Pingüi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Chen Kok-kheong de Pingüi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pere Pagès va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Pingüi va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.