Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Utùlie'n Aurë (993114) - U.D Nisu (795377) » 116001004: T20/J12/IX

Liga 116001004 Información oficial sobre el partido 116001004 en Hattrick

16.06.2007 15:40:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 12 / IX.608 (60879)

Utùlie'n Aurë Alineación oficial del equipo 'Utùlie'n Aurë' en el partido 1 - 0 real roneros futbol club Alineación oficial del equipo 'real roneros futbol club' en el partido
Bo Göran Ericsson (33') 1 - 0
Utùlie'n Aurë Alineación oficial del equipo 'Utùlie'n Aurë' en el partido 1 - 0 real roneros futbol club Alineación oficial del equipo 'real roneros futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Utùlie'n Aurë Alineación oficial del equipo 'Utùlie'n Aurë' en el partido 3 - 1 real roneros futbol club Alineación oficial del equipo 'real roneros futbol club' en el partido
Tiene mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Utùlie'n Aurë

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Utulie va ser Bo Göran Ericsson.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Filip Bajalović. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Anselmo Battaioli va fer una magnífica centrada, però la rematada de Filip Bajalović va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Manuel Mateu Vilaseca es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Filip Bajalović de Utulie va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Bo Göran Ericsson de Utulie va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Després de 79 minuts jugats, Alberto Amils Pibernat es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Javier Morales.
  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Bo Göran Ericsson es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

real roneros futbol club

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Peder Kaster en un penal llençat per en Manuel Frazão va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jörgen Uddstad de roneros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Díez.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Jonas Bernstedt de roneros va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José María Couce va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Després de 72 minuts jugats, Fernando Abadín es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Horacio Blancas.