Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cadiz FC SAD (435858) - *GreenStreetHooligans* (1339903) » 115994813: T20/J5/IX

Liga 115994813 Información oficial sobre el partido 115994813 en Hattrick

28.04.2007 15:40:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 5 / IX.498 (60769)

Patapumparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patapumparriba FC' en el partido 2 - 2 Los Castros Alineación oficial del equipo 'Los Castros' en el partido
Roberto Ferraro (5') 1 - 0
Jean Brey (64') 2 - 0
2 - 1 S?awek W?dzikowski (81')
2 - 2 André Kremer (87')
Patapumparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patapumparriba FC' en el partido 2 - 2 Los Castros Alineación oficial del equipo 'Los Castros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Patapumparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patapumparriba FC' en el partido 2 - 1 Los Castros Alineación oficial del equipo 'Los Castros' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patapumparriba FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Eleuterio Sotelino el va rematar Roberto Ferraro amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Patapumparriba pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jean Brey va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Patapumparriba va anar a parar a la dreta de l'atac on en Castro de Campos, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Roberto Ferraro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Gregor Kremp va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El Patapumparriba ho intentava per la dreta per mitjà de Hélder Neto, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alexandre Cepeda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Živojin Bačarević de Patapumparriba va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Al minut 66, Hélder Neto de Patapumparriba va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88 de partit, el jugador Cornelis Telgenhof de Patapumparriba es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Alexandre Cepeda maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.
  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): Eleuterio Sotelino estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Los Castros

Goles Goles

  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Dino Angeloni va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 81 de joc. Sławek Wędzikowski es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 87. L'anotador per Castros va ser André Kremer, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Carsten Schultheiß quasi aconsegueix empatar per Castros al minut 34, però Cedric Woelders va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Camiel van Alten va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ciriaco Cecarroni de Castros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peedu Lille.