Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. TARBASANA (994654) - Cadiz FC SAD (435858) » 115994801: T20/J2/IX

Liga 115994801 Información oficial sobre el partido 115994801 en Hattrick

07.04.2007 15:40:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 2 / IX.498 (60769)

Los suaser Alineación oficial del equipo 'Los suaser' en el partido 2 - 1 Patapumparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patapumparriba FC' en el partido
0 - 1 Eleuterio Sotelino (44')
Detlev Kaltenthal (50') 1 - 1
David Soldevila (57') 2 - 1
Los suaser Alineación oficial del equipo 'Los suaser' en el partido 2 - 1 Patapumparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patapumparriba FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los suaser Alineación oficial del equipo 'Los suaser' en el partido 1 - 2 Patapumparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patapumparriba FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,9 % 60,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los suaser

Goles Goles

  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Detlev Kaltenthal s'emportà una gran ovació del públic local al minut 50, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 107 Minuto 57 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de David Soldevila! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): suaser va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Giovanni Lucchesi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cedric Woelders.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Fernando Tavares del suaser ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): suaser va estar a punt de posar-se per davant al minut 56 però Giovanni Lucchesi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gabriel Pagès va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Detlev Kaltenthal de suaser es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 52 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fernando Tavares va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gabriel Pagès.

Patapumparriba FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador de Patapumparriba Eleuterio Sotelino va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 44 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Enrique Giménez Díaz es va comportar com un juvenil al minut 43 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Castro de Campos va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Guillermo Valle va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Julio Zuñiga Barbosa quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Živojin Bačarević de Patapumparriba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.