Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Zamora (989444) - F.C.Berberechos (1418706) » 115989411: T20/J13/IX

Liga 115989411 Información oficial sobre el partido 115989411 en Hattrick

23.06.2007 15:40:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 13 / IX.401 (60672)

paulinos Alineación oficial del equipo 'paulinos' en el partido 3 - 4 PBB La Roca Alineación oficial del equipo 'PBB La Roca' en el partido
Miquel Díez (42') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Fernández (44')
1 - 2 Alejandro Fernández (45')
Pablo Bru (45') 2 - 2
2 - 3 Jory Stips (68')
Francisco Casas Rodríguez (87') 3 - 3
3 - 4 Alejandro Fernández (88')
paulinos Alineación oficial del equipo 'paulinos' en el partido 3 - 4 PBB La Roca Alineación oficial del equipo 'PBB La Roca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
paulinos Alineación oficial del equipo 'paulinos' en el partido 0 - 3 PBB La Roca Alineación oficial del equipo 'PBB La Roca' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

paulinos

Goles Goles

  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de paulinos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Miquel Díez va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 113 Minuto 45 (Gol por la derecha): Al minut 45, paulinos aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Pablo Bru va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 117 Minuto 87 (Gol evento especial cansancio): En Giancarlo Blisio semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 87 de partit. En Francisco Casas Rodríguez del paulinos s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pablo Martínez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Miquel Díez de paulinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

PBB La Roca

Goles Goles

  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Herre Robbemond la va rematar Alejandro Fernández amb una magnífica volea que va fer pujar per a Roca el 1 - 1.
  • 105 Minuto 45 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 45, Pau Ferrando va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Alejandro Fernández que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jory Stips que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Roca.
  • 173 Minuto 88 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alejandro Fernández va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alejandro Fernández ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Manuel Pardo va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Olli-Pekka Korpinen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Pau Ferrando va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 56 (Ocasión de falta): Jesús San Martin Bueno va xutar magistralment una falta al minut 56 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Olli-Pekka Korpinen va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Stanley Gebenus va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Roca quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Herre Robbemond va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pau Ferrando va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ran Moyal.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Olli-Pekka Korpinen de Roca va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.