Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HUEVONES F.C 2 (1417846) - cazorla c.f (1418311) » 115988661: T20/J7/IX

Liga 115988661 Información oficial sobre el partido 115988661 en Hattrick

12.05.2007 15:40:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 7 / IX.388 (60659)

Merino United Alineación oficial del equipo 'Merino United' en el partido 2 - 2 FC Vidaurreta Alineación oficial del equipo 'FC Vidaurreta' en el partido
Alfredo Marco Sepe (16') 1 - 0
1 - 1 Ismael Delgado (51')
Alfonso Gómez (74') 2 - 1
2 - 2 Carlos Mauleón (81')
Merino United Alineación oficial del equipo 'Merino United' en el partido 2 - 2 FC Vidaurreta Alineación oficial del equipo 'FC Vidaurreta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Merino United Alineación oficial del equipo 'Merino United' en el partido 1 - 1 FC Vidaurreta Alineación oficial del equipo 'FC Vidaurreta' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,4 % 35,7 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merino United

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): Merino va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 16, quan Alfredo Marco Sepe, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 74 gràcies a la jugada de Alfonso Gómez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alexis Dru va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 45 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Merino va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fernando Ojea va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): En Ramón Matilla es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): Mert Berkay Nasuh hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alfredo Marco Sepe havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Henry Simon no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jaime Diéguez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mert Berkay Nasuh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Marco Sepe de Merino va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Passats 30 minuts de joc, en Cristiano Zanobi de Merino va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Ramón Matilla va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Merino estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

FC Vidaurreta

Goles Goles

  • 164 Minuto 51 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 51 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Vidaurreta. Ismael Delgado el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Carlos Mauleón que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Carlos Mauleón ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vidaurreta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Umberto Fraviga va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ismael Delgado.