Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CATTENACIO (120245) - RerurnToHell (117846) » 115972891: T20/J12/IX

Liga 115972891 Información oficial sobre el partido 115972891 en Hattrick

16.06.2007 15:40:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 12 / IX.106 (60377)

KooTeePee FC Alineación oficial del equipo 'KooTeePee FC' en el partido 3 - 0 Real Callao c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Callao c.f.' en el partido
Gustavo Chau (27') 1 - 0
Edgar Quental (29') 2 - 0
Gustavo Chau (42') 3 - 0
KooTeePee FC Alineación oficial del equipo 'KooTeePee FC' en el partido 3 - 0 Real Callao c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Callao c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
KooTeePee FC Alineación oficial del equipo 'KooTeePee FC' en el partido 4 - 0 Real Callao c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Callao c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KooTeePee FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador Gustavo Chau de Koote, després de 27 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Nastja Kebe entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Koote, un peu providencial d'en Edgar Quental va situar el 2-0 al panell digital.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Koote i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 42 minuts de joc. Mentre en Gustavo Chau el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Edgar Quental va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marc Casamitjana al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jonas Larsson va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Rasmus Jonasson una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Marc Casamitjana va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 209 Minuto 87 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Jordi Machirán va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Nastja Kebe. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Passats 80 minuts de joc, en Edgar Quental de Koote va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Real Callao c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Mazin El-Omar va ser clau en la jugada d'atac de Callao al minut 69, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pavlos Aronis, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Mazin El-Omar va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Luis Lacosta de Callao es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.