Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LegionariosRomanos (438800) - santamarteam (1365713) » 115937430: T20/J12/VIII

Liga 115937430 Información oficial sobre el partido 115937430 en Hattrick

16.06.2007 15:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 12 / VIII.2016 (179559)

R.C.D. ACME Alineación oficial del equipo 'R.C.D. ACME' en el partido 5 - 0 santamarteam Alineación oficial del equipo 'santamarteam' en el partido
Jordi Pla (45') 1 - 0
Jordi Pla (45') 2 - 0
Pablo Usodemar (45') 3 - 0
Antonio Galeoto (83') 4 - 0
Antonio Algaba (85') 5 - 0
R.C.D. ACME Alineación oficial del equipo 'R.C.D. ACME' en el partido 5 - 0 santamarteam Alineación oficial del equipo 'santamarteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.D. ACME Alineación oficial del equipo 'R.C.D. ACME' en el partido 1 - 0 santamarteam Alineación oficial del equipo 'santamarteam' en el partido
Tiene mucha potra 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. ACME

Goles Goles

  • 122 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Els seguidors del R.C.D. contenien la respiració mentre en Jordi Pla s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Al minut 45, R.C.D. va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jordi Pla, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 45 (Gol de penalti): Als 45 minuts de joc, els nois de R.C.D. van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Pablo Usodemar augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antonio Galeoto va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 139 Minuto 85 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de R.C.D. Antonio Algaba va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Paul Leemann va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): R.C.D. va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Pablo Usodemar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): R.C.D. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 45 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jordi Peña ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jordi Pla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El R.C.D. ho intentava per la dreta per mitjà de Malo Areda, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jordi Pla quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Juan Bautista Pozo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de David Capllonc va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jost auf der Wasch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

santamarteam

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de santamarteam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ordoño Abengoza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de santamarteam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Perrin Dautremepuits, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del santamarteam sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Worapoj Kunthana, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 90 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.