Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sporting de aviles (797264) - Real Cudillero (991383) » 115934272: T20/J5/VIII

Liga 115934272 Información oficial sobre el partido 115934272 en Hattrick

28.04.2007 15:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 5 / VIII.1139 (178682)

dragons hunted Alineación oficial del equipo 'dragons hunted' en el partido 0 - 3 Super Tangas Alineación oficial del equipo 'Super Tangas' en el partido
0 - 1 José María Rojas Marcos (7')
0 - 2 Marko Pyykkö (39')
0 - 3 Lajos Röst (80')
dragons hunted Alineación oficial del equipo 'dragons hunted' en el partido 0 - 3 Super Tangas Alineación oficial del equipo 'Super Tangas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
dragons hunted Alineación oficial del equipo 'dragons hunted' en el partido 0 - 4 Super Tangas Alineación oficial del equipo 'Super Tangas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dragons hunted

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicolás Uña de dragons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Super Tangas

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a José María Rojas Marcos quedar desmarcat i marcar per a Tangas al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marko Pyykkö de Tangas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 39 de partit.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Lajos Röst, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fernando Méndez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Javier Eliot es va comportar com un juvenil al minut 39 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Manolo Franqueza va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Casimiro Leal rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 284 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Uxío Méndez de Tangas va fallar un penal al minut 50, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mihály Plotár després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marc Estrague va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tangas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Fernando Méndez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 85 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lajos Röst de Tangas es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Denis Drobnak de Tangas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manolo Franqueza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 82 (Lesión (no subst.)): José María Rojas Marcos no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el Tangas amb un home menys.