Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico ya escampia cateton (776309) - la bodera (436404) » 115931552: T20/J11/VIII

Liga 115931552 Información oficial sobre el partido 115931552 en Hattrick

09.06.2007 15:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 11 / VIII.1294 (178837)

Força Actur Alineación oficial del equipo 'Força Actur' en el partido 0 - 1 la bodera Alineación oficial del equipo 'la bodera' en el partido
0 - 1 Zijad Rondic (51')
Força Actur Alineación oficial del equipo 'Força Actur' en el partido 0 - 1 la bodera Alineación oficial del equipo 'la bodera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Força Actur Alineación oficial del equipo 'Força Actur' en el partido 0 - 1 la bodera Alineación oficial del equipo 'la bodera' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Força Actur

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Força va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Adrián Villalcázar, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Força, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Vassili Raynaud va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rob Williams no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Silviu Ionitã estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Diego Fernando Sequeira de Força va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 33 (Lesión (no subst.)): Ignácio da Praça de Força no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.
  • 093 Minuto 68 (Lesión (no subst.)): Al minut 68, Diego Fernando Sequeira va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Força no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.

la bodera

Goles Goles

  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 51, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Zijad Rondic es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): bodera quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Javier Edmundo Russo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tuomo Perttola de bodera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Tuomo Perttola va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): bodera es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Teodor Sobaniec no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Can Oğul al camp.