Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zamudio (1419653) - BarcelonaVE (30860) » 115927607: T20/J5/VIII

Liga 115927607 Información oficial sobre el partido 115927607 en Hattrick

28.04.2007 15:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 5 / VIII.1673 (179216)

Gronholm's T.F. Alineación oficial del equipo 'Gronholm's T.F.' en el partido 5 - 0 Bichubola Wanderers Alineación oficial del equipo 'Bichubola Wanderers' en el partido
Pablo Paesa (55') 1 - 0
Jochem van Katwijk (56') 2 - 0
Pablo Paesa (70') 3 - 0
Harijs Vinogradenko (73') 4 - 0
Jochem van Katwijk (79') 5 - 0
Gronholm's T.F. Alineación oficial del equipo 'Gronholm's T.F.' en el partido 5 - 0 Bichubola Wanderers Alineación oficial del equipo 'Bichubola Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Gronholm's T.F. Alineación oficial del equipo 'Gronholm's T.F.' en el partido 8 - 0 Bichubola Wanderers Alineación oficial del equipo 'Bichubola Wanderers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gronholm's T.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): En Daniyal Gabbasov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Gronholms, un peu providencial d'en Pablo Paesa va situar el 1-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jochem van Katwijk, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Gronholms.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, Gronholms va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pablo Paesa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Harijs Vinogradenko va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Gronholms pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jochem van Katwijk va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 9 (Ocasión de penalti): Gronholms es va veure beneficiat per la polèmica al minut 9, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Harijs Vinogradenko va relliscar al moment de fer el xut i el porter David Croy no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): Jędrek Gadek hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jochem van Katwijk havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En David Nemecek del Gronholms ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Jesús Maristany del Gronholms ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Pablo Paesa del Gronholms ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Moreno. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Alejandro Moreno va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Gronholms estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Gronholms puguin veure en Daniyal Gabbasov jugant de nou; ja que al minut 83 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Joaquín Marín el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Bichubola Wanderers

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Aramburu de Wanderers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Antonio Aramburu de Wanderers per doble groga al minut 85.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Roberto Mayor ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Jesús Onrubia estava fent un bon partit.