Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piratas del caribe cf (991547) - Xotiles (310474) » 115914468: T20/J10/VIII

Liga 115914468 Información oficial sobre el partido 115914468 en Hattrick

02.06.2007 15:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 10 / VIII.1449 (178992)

RCD Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Español de Barcelona' en el partido 1 - 3 Xotiles Alineación oficial del equipo 'Xotiles' en el partido
Béla Rapali (43') 1 - 0
1 - 1 Alfonso Gieco (44')
1 - 2 Kanav Venkatesh (45')
1 - 3 Józef Go?uchowski (56')
RCD Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Español de Barcelona' en el partido 1 - 3 Xotiles Alineación oficial del equipo 'Xotiles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Español de Barcelona' en el partido 0 - 1 Xotiles Alineación oficial del equipo 'Xotiles' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Español de Barcelona

Goles Goles

  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 43, en Joan Enric Segarras del Barcelona va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Béla Rapali que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Stefan Ulmanu, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Stefan Ulmanu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Barcelona que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Neil Ryan de Barcelona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pere Joan Castello de Barcelona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Neil Ryan va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Xotiles

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador visitant Alfonso Gieco va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 44 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Xotiles va ser finalitzada des de l'esquerra per Kanav Venkatesh al minut 45. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Cédric Gardes el va rematar Józef Gołuchowski amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pere Joan Castello no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Odin Ventura estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): El Xotiles va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 30 amb un llançament de falta perillós. En Cédric Gardes però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Xotiles va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mauregato va desviar el xut final de Onni Yrttinen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Luuk van Klooster de Xotiles, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 45 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Xotiles Riccardo D'Odorico quasi marca al minut 45 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alfonso Gieco l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Onni Yrttinen al minut 53, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Luuk van Klooster, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 59 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Xotiles va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Altino Caetano va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 73, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Altino Caetano de Xotiles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): El jugador de Xotiles Alfonso Gieco va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Robert Stiglius va entrar en el seu lloc.