Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Illice Augusta (778000) - Sporting Anina (1420754) » 115912561: T20/J9/VIII

Liga 115912561 Información oficial sobre el partido 115912561 en Hattrick

26.05.2007 15:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 9 / VIII.1893 (179436)

SABI Alineación oficial del equipo 'SABI' en el partido 0 - 0 Kikiriuiki Alineación oficial del equipo 'Kikiriuiki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SABI Alineación oficial del equipo 'SABI' en el partido 2 - 0 Kikiriuiki Alineación oficial del equipo 'Kikiriuiki' en el partido
Tiene mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SABI

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): SABI va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Claudio Martín Gomez en un 1 contra 1 amb el porter Stefan Rolandsson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Manolo Tacchi del SABI ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Steve Skjold va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcos José Atalaia de SABI es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ghazi Salmi de SABI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 72 de partit, quan un jugador de SABI, en Marcos José Atalaia, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Kikiriuiki

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Claudio Martín Gomez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 55 de joc.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Raúl Martínez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Luis Conde de Kikiriuiki la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Rafael Ramírez de Kikiriuiki va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Juan Luis Conde va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Raúl Martínez es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 70 (Tirita): Al minut 70, Juan Manuel Rusiñol de Kikiriuiki es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Xepe Redondo García, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.