Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gansta Lapuerta (801381) - Fumbol Caos Club (801628) » 115909590: T20/J9/VIII

Liga 115909590 Información oficial sobre el partido 115909590 en Hattrick

26.05.2007 15:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 9 / VIII.1024 (54825)

Foskitos Team Alineación oficial del equipo 'Foskitos Team' en el partido 0 - 2 Fumbol Caos Club Alineación oficial del equipo 'Fumbol Caos Club' en el partido
0 - 1 Teodoro Adler (25')
0 - 2 Pablo Peñalosa (72')
Foskitos Team Alineación oficial del equipo 'Foskitos Team' en el partido 0 - 2 Fumbol Caos Club Alineación oficial del equipo 'Fumbol Caos Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Foskitos Team Alineación oficial del equipo 'Foskitos Team' en el partido 0 - 1 Fumbol Caos Club Alineación oficial del equipo 'Fumbol Caos Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foskitos Team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Foskitos van sortir al contraatac al minut 13, però Vasil Pivoòka va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Foskitos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 33 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Luis Feneberg, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique de Pedro de Foskitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Piersimone de Foskitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fumbol Caos Club

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Morris Askey estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Teodoro Adler va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 25.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Fumbol va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pablo Peñalosa va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): En Miguel Irigoyen va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 7. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pablo Peñalosa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Chema Moreno haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Fumbol al minut 38.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Teodoro Adler va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 81, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 22 (Tirita (médico)): Tomeu Berga va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Fumbol estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.