Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MCrKrBe (440768) - Mamporreros (1455160) » 115902418: T20/J9/VIII

Liga 115902418 Información oficial sobre el partido 115902418 en Hattrick

26.05.2007 15:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 9 / VIII.896 (54697)

u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido 1 - 1 Ceuta CAM Alineación oficial del equipo 'Ceuta CAM' en el partido
Ángel Clemente Guerra (9') 1 - 0
1 - 1 Paolo Baccarani (75')
u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido 1 - 1 Ceuta CAM Alineación oficial del equipo 'Ceuta CAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido 1 - 0 Ceuta CAM Alineación oficial del equipo 'Ceuta CAM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

u.d.jrodrigo´s club

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): u.d.jrodrigo´s, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Ángel Clemente Guerra per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 2 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 2 va fer que Gerardo Resa de u.d.jrodrigo´s hagués d'abandonar el terreny de joc. Sergio Valdés va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jesús Jiménez va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Adrián Moreno, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, OK potente): Jan Pettersson no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Ceuta CAM

Goles Goles

  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Andrija Turčinović va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Ceuta, Paolo Baccarani, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Pierpaolo Bellorini va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ceuta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En David Balmaceda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón Martínez de Ceuta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, Raimundo Meis de Ceuta es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.