Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Black Offs (1414773) - MAMBO CFC (772123) » 115890599: T20/J8/VIII

Liga 115890599 Información oficial sobre el partido 115890599 en Hattrick

19.05.2007 15:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 8 / VIII.685 (54486)

La legión de los malditos Alineación oficial del equipo 'La legión de los malditos' en el partido 1 - 1 Charlis_Rainbow Alineación oficial del equipo 'Charlis_Rainbow' en el partido
Metin Vafir (5') 1 - 0
1 - 1 Mick Kaiser (47')
La legión de los malditos Alineación oficial del equipo 'La legión de los malditos' en el partido 1 - 1 Charlis_Rainbow Alineación oficial del equipo 'Charlis_Rainbow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La legión de los malditos Alineación oficial del equipo 'La legión de los malditos' en el partido 1 - 3 Charlis_Rainbow Alineación oficial del equipo 'Charlis_Rainbow' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La legión de los malditos

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Philippe Techer va anar directament als peus de Metin Vafir que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Fernando Torino es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Mariano Abrain va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de malditos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 220 Minuto 75 (Ocasión de falta): Al minut 75, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): En Francisco Permuy de malditos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ole Mehrmann va prendre el seu rol al minut 5.

Charlis_Rainbow

Goles Goles

  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 47 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Mick Kaiser marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Charlis_Rainbow va estar a punt d'empatar al 35 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Lázár Orvos que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Augusto Cardoso va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 72 (Ocasión de falta): El Charlis_Rainbow va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 72 amb un llançament de falta perillós. En Augusto Cardoso però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 60 (Lesión grave): Després de 60 minuts, Charlis_Rainbow va veure com el seu jugador Stefan Götterup-Tang havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Karsten Tiefenbach entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Raul Jiménez, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.