Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Indezents Utd. (800352) - Junior CF (312053) » 115882684: T20/J3/VIII

Liga 115882684 Información oficial sobre el partido 115882684 en Hattrick

14.04.2007 15:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 3 / VIII.544 (54345)

The Indezents Utd. Alineación oficial del equipo 'The Indezents Utd.' en el partido 0 - 1 Celticos Alineación oficial del equipo 'Celticos' en el partido
0 - 1 Alejandro Ruiz (7')
The Indezents Utd. Alineación oficial del equipo 'The Indezents Utd.' en el partido 0 - 1 Celticos Alineación oficial del equipo 'Celticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Indezents Utd. Alineación oficial del equipo 'The Indezents Utd.' en el partido 2 - 1 Celticos Alineación oficial del equipo 'Celticos' en el partido
Tiene mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,5 % 5,4 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Indezents Utd.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Indezents Arttu Hirsimäki quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Vladimir Boumans va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 47, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): David González va estar a punt d'empatar per a Indezents quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Joan Duran va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Vladimir Boumans va estar a punt de marcar al minut 82 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Pablo Ruiz va estar a punt d'empatar per a Indezents quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Joan Duran va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arttu Hirsimäki de Indezents la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Celticos

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Celticos agafava avantatge al minut 7 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alejandro Ruiz amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): Iván Cervilla va marxar per velocitat al minut 19 i va fer una passada de la mort a Alejandro Ruiz, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hans-Werner Etzbach després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Florian Bridoux va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Celticos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Claude Guittard va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Bobby Darling de Celticos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 86 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bobby Darling de Celticos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Iván Cervilla va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Piet van Nood.