Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Izq. (994854) - Cunukers (435231) » 115882298: T20/J4/VIII

Liga 115882298 Información oficial sobre el partido 115882298 en Hattrick

21.04.2007 15:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 4 / VIII.537 (54338)

TRILIMOLINETES F.C. Alineación oficial del equipo 'TRILIMOLINETES F.C.' en el partido 3 - 3 SpaVVn Alineación oficial del equipo 'SpaVVn' en el partido
Delfín Vilallonga (9') 1 - 0
1 - 1 Netos Ioannidis (24')
Jeremi ?idan (30') 2 - 1
Alex Ubink (41') 3 - 1
3 - 2 Fredrik Rikardsson (74')
3 - 3 Ragner Pilegaard (85')
TRILIMOLINETES F.C. Alineación oficial del equipo 'TRILIMOLINETES F.C.' en el partido 3 - 3 SpaVVn Alineación oficial del equipo 'SpaVVn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
TRILIMOLINETES F.C. Alineación oficial del equipo 'TRILIMOLINETES F.C.' en el partido 5 - 2 SpaVVn Alineación oficial del equipo 'SpaVVn' en el partido
Tiene mala suerte 5.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TRILIMOLINETES F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip TRILIMOLINETES va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Delfín Vilallonga va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del TRILIMOLINETES contenien la respiració mentre en Jeremi Židan s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Alex Ubink va incrementar l'avantatge de TRILIMOLINETES amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Jeremi Židan es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gino Metra.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Sergio Harguindeguy s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

SpaVVn

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): SpaVVn van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 24, quan Netos Ioannidis va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 108 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Eric Farrow és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Fredrik Rikardsson perquè aconseguís el 3 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 85 minuts Ragner Pilegaard va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 18 (Ocasión de falta): Amb 18 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Volkhard Wesp va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Fredrik Rikardsson ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Serafim Tubarão va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jyrki Lintumaa. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.