Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Choto's Team (776114) - F.C Cas Capita (779338) » 115881106: T20/J14/VIII

Liga 115881106 Información oficial sobre el partido 115881106 en Hattrick

30.06.2007 15:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 14 / VIII.515 (54316)

Choto's Team Alineación oficial del equipo 'Choto's Team' en el partido 0 - 1 Marzales F.C. Alineación oficial del equipo 'Marzales F.C.' en el partido
0 - 1 Ulco Beltman (36')
Choto's Team Alineación oficial del equipo 'Choto's Team' en el partido 0 - 1 Marzales F.C. Alineación oficial del equipo 'Marzales F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Choto's Team Alineación oficial del equipo 'Choto's Team' en el partido 1 - 1 Marzales F.C. Alineación oficial del equipo 'Marzales F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,1 % 9,1 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Choto's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rubén Blanco de Chotos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Felipe Sanz es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Alfonso Geervliet quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El Chotos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Josué Massoc la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Dvir Strool va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Chotos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Felipe Sanz la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén Gisbert de Chotos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josué Massoc de Chotos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paolo Dallai de Chotos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dvir Strool de Chotos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Paolo Dallai de Chotos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 80.

Marzales F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Marzales va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 36. Ulco Beltman va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Dvir Strool haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Marzales al minut 5.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Han Uijl va estar a punt de posar per davant a Marzales amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ernesto Laboulais va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Mário Jorge Coimbra ocupà el lloc d'en Mateusz Płudowski al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de Marzales quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Alen Grgat de Marzales va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Camilo Leiria va prendre el seu rol al minut 75.