Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El eje del mal (799429) - igosdeputas (310279) » 115879384: T20/J4/VIII

Liga 115879384 Información oficial sobre el partido 115879384 en Hattrick

21.04.2007 15:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 4 / VIII.485 (54286)

El eje del mal Alineación oficial del equipo 'El eje del mal' en el partido 0 - 3 Club Atletico San Esteban de Villacalbiel Alineación oficial del equipo 'Club Atletico San Esteban de Villacalbiel' en el partido
0 - 1 Ion Moldovan (27')
0 - 2 Dániel Csöregh (70')
0 - 3 Gianpiero Mazzeschi (84')
El eje del mal Alineación oficial del equipo 'El eje del mal' en el partido 0 - 3 Club Atletico San Esteban de Villacalbiel Alineación oficial del equipo 'Club Atletico San Esteban de Villacalbiel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El eje del mal Alineación oficial del equipo 'El eje del mal' en el partido 2 - 0 Club Atletico San Esteban de Villacalbiel Alineación oficial del equipo 'Club Atletico San Esteban de Villacalbiel' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El eje del mal

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Sven Stowe de eje va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 33, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Karol Zabielny va estar a punt d'empatar per a eje quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mark Gladpootjes va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): eje va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 76 que Mark Gladpootjes no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): eje va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Sven Stowe va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Mark Gladpootjes va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Club Atletico San Esteban de Villacalbiel

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 27, en Gianpiero Mazzeschi del Villacalbiel va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ion Moldovan que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Francisco Gómez Montoro sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Dániel Csöregh que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Gianpiero Mazzeschi era molt més ràpid que el defensa Vadim Tokarev. Al minut 84, el jugador de Villacalbiel va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 30 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 30 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 209 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Cálico Saviola? Un error clamorós seu va donar a Francisco Gómez Montoro una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gert-Jan Oomen de Villacalbiel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Jorge Pérez Francesch de Villacalbiel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sofus Pedersen de Villacalbiel es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Sofus Pedersen va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.