Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JaRiGoLFoS (797784) - Rapido de Bóveda (992425) » 115878064: T20/J10/VIII

Liga 115878064 Información oficial sobre el partido 115878064 en Hattrick

02.06.2007 15:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 10 / VIII.461 (54262)

DEMONIC TUTORS Alineación oficial del equipo 'DEMONIC TUTORS' en el partido 4 - 1 Rapido de Bóveda Alineación oficial del equipo 'Rapido de Bóveda' en el partido
0 - 1 Pieter Barendrecht (12')
Fernando Pereira (20') 1 - 1
Miguel Ángel Gutiérrez (49') 2 - 1
Tomas Lundhwald (51') 3 - 1
Renato Arasa (77') 4 - 1
DEMONIC TUTORS Alineación oficial del equipo 'DEMONIC TUTORS' en el partido 4 - 1 Rapido de Bóveda Alineación oficial del equipo 'Rapido de Bóveda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
DEMONIC TUTORS Alineación oficial del equipo 'DEMONIC TUTORS' en el partido 6 - 0 Rapido de Bóveda Alineación oficial del equipo 'Rapido de Bóveda' en el partido
Tiene mala suerte 5.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEMONIC TUTORS

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): DEMONIC equilibrava la balança al minut 20. En Fernando Pereira, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els seguidors del DEMONIC contenien la respiració mentre en Miguel Ángel Gutiérrez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Tomas Lundhwald va marcar al minut 51 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 1.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Renato Arasa de DEMONIC va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a DEMONIC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fernando Pereira, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Al minut 25, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ángel Gutiérrez de DEMONIC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): DEMONIC es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Wieslaw Knych no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Miguel Ángel Gutiérrez al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Fryderyk Nazarczuk que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Rapido de Bóveda

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 12, el Rapido va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pieter Barendrecht, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rapido, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Amadeu Jiménez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Martí Espígul va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Rapido al minut 39, però el xut de Amadeu Jiménez va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaume Urena de Rapido la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Fernández-Cuesta de Rapido la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pieter Barendrecht de Rapido va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.