Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Soldier (489706) - Real Carreteria Balompie (988786) » 115868582: T20/J5/VIII

Liga 115868582 Información oficial sobre el partido 115868582 en Hattrick

28.04.2007 15:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 5 / VIII.292 (54093)

Tixotropicos Alineación oficial del equipo 'Tixotropicos' en el partido 0 - 1 Real Carreteria Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Carreteria Balompie' en el partido
0 - 1 Enrique Salanova (10')
Tixotropicos Alineación oficial del equipo 'Tixotropicos' en el partido 0 - 1 Real Carreteria Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Carreteria Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tixotropicos Alineación oficial del equipo 'Tixotropicos' en el partido 0 - 2 Real Carreteria Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Carreteria Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tixotropicos

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Claus Kastrup va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tixotropicos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tomás Severo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 210 Minuto 74 (Ocasión de falta): Gonzalo Ibarzabal va llançar una falta directa al minut 74 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Tixotropicos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jersey Krikorian la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Real Carreteria Balompie

Goles Goles

  • 105 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Enrique Salanova rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Claus Kastrup, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Enrique Salanova es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Esteban Robledo de Carreteria va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Kiet Nguyen va prendre el seu rol al minut 22.