Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aston Tillas (487800) - gasolinera av cid (489795) » 115867856: T20/J6/VIII

Liga 115867856 Información oficial sobre el partido 115867856 en Hattrick

05.05.2007 15:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 6 / VIII.279 (54080)

ALIBEY´S TEAM Alineación oficial del equipo 'ALIBEY´S TEAM' en el partido 5 - 0 Club Balonmano Dos Hermanas Alineación oficial del equipo 'Club Balonmano Dos Hermanas' en el partido
Egbert Lammers (18') 1 - 0
José Peres (31') 2 - 0
Ivo Noronha (43') 3 - 0
Ivo Noronha (60') 4 - 0
Philippe Remion (73') 5 - 0
ALIBEY´S TEAM Alineación oficial del equipo 'ALIBEY´S TEAM' en el partido 5 - 0 Club Balonmano Dos Hermanas Alineación oficial del equipo 'Club Balonmano Dos Hermanas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ALIBEY´S TEAM Alineación oficial del equipo 'ALIBEY´S TEAM' en el partido 7 - 0 Club Balonmano Dos Hermanas Alineación oficial del equipo 'Club Balonmano Dos Hermanas' en el partido
Tiene mala suerte 6.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALIBEY´S TEAM

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): ALIBEY´S s'avançava al marcador al minut 18, després d'un rebot que va caçar en Egbert Lammers per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): José Peres va incrementar l'avantatge de ALIBEY´S amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, ALIBEY´S va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ivo Noronha, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, ALIBEY´S va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ivo Noronha, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Philippe Remion de ALIBEY´S va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El jugador local Adrián Rey per poc que no incrementa el marcador al minut 27. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jose Enrique Helguera va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, David Melià gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jose Enrique Helguera va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jose Enrique Helguera al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jaume Méndez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, José Peres de ALIBEY´S va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Peres es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Adrià Baró va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Xavier Auzié.

Club Balonmano Dos Hermanas

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Anxo Pérez es va comportar com un juvenil al minut 22 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Velón de Balonmano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70 de partit, Javier Velón de Balonmano va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Escobar de Balonmano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.