Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Dammon (311854) - loiolatarra (802032) » 115867523: T20/J6/VIII

Liga 115867523 Información oficial sobre el partido 115867523 en Hattrick

05.05.2007 15:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 6 / VIII.273 (54074)

Sant Salvador Alineación oficial del equipo 'Sant Salvador' en el partido 1 - 3 Los Se_Guilles Alineación oficial del equipo 'Los Se_Guilles' en el partido
Francisco Picaza (5') 1 - 0
1 - 1 Ernesto Silvestro (14')
1 - 2 Luca Pipitone (25')
1 - 3 Maximilià Palau (33')
Sant Salvador Alineación oficial del equipo 'Sant Salvador' en el partido 1 - 3 Los Se_Guilles Alineación oficial del equipo 'Los Se_Guilles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sant Salvador Alineación oficial del equipo 'Sant Salvador' en el partido 0 - 4 Los Se_Guilles Alineación oficial del equipo 'Los Se_Guilles' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Salvador

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón José Sánchez de Salvador la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaume Folguera.

Los Se_Guilles

Goles Goles

  • 109 Minuto 5 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Daniel Fernández es va complicar la vida al minut 5 intentant esquivar Francisco Picaza en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Salvador, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Als 14 minuts de partit, Ernesto Silvestro de Guilles va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Guilles prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Luca Pipitone.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Maximilià Palau va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Manuel Valbuena no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cristian Aguilar estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Armando Agramunt va estar a punt de posar per davant a Guilles amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Ilarduya va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Guilles quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Khalil Tamstani va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Daniel Fernández, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Guilles va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Cristian Aguilar al minut 75, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Guilles es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Armando Agramunt no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Khalil Tamstani al camp.