Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

valencia team sport (989139) - Real Sporting de Gijon (310045) » 115867081: T20/J8/VIII

Liga 115867081 Información oficial sobre el partido 115867081 en Hattrick

19.05.2007 15:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 8 / VIII.265 (54066)

Atletico Anadrol Alineación oficial del equipo 'Atletico Anadrol' en el partido 1 - 1 drnk_viking Alineación oficial del equipo 'drnk_viking' en el partido
Christodoulos Mouratos (40') 1 - 0
1 - 1 Tobias Brietzke (71')
Atletico Anadrol Alineación oficial del equipo 'Atletico Anadrol' en el partido 1 - 1 drnk_viking Alineación oficial del equipo 'drnk_viking' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Anadrol Alineación oficial del equipo 'Atletico Anadrol' en el partido 2 - 1 drnk_viking Alineación oficial del equipo 'drnk_viking' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Anadrol

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Christodoulos Mouratos de Atletico aconseguir un gol al minut 40 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Atletico va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Steen Alling va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Filipe Pinheiro.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Atletico va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Christodoulos Mouratos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Filipe Pinheiro.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Christodoulos Mouratos gairebé va marcar per a Atletico des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Steen Alling va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atletico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Steen Alling es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rasmus Madsen.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lothar Berbisdorff.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Marcus Tellkvist va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

drnk_viking

Goles Goles

  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Tobias Brietzke que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): drnk_viking van sortir al contraatac al minut 37, però Frederick Bullock va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): drnk_viking va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 85, quan Adriano Miranda va quedar-se sol davant el porter Salvador Sierra, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75 de partit, el jugador Adriano Miranda de drnk_viking es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Luis Alberto Garzón de drnk_viking va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.