Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

juanes futbol club (436767) - Cacetero (433706) » 115851060: T20/J6/VII

Liga 115851060 Información oficial sobre el partido 115851060 en Hattrick

05.05.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 6 / VII.1003 (39039)

Fonoporta F.C. Alineación oficial del equipo 'Fonoporta F.C.' en el partido 4 - 1 Atlético Prat F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Prat F.C.' en el partido
Mikael Åhnbo (34') 1 - 0
Josu Gutiérrez (69') 2 - 0
Albert Gutiérrez Solana (73') 3 - 0
Mário Albergaria (78') 4 - 0
4 - 1 Didzis Pilskalns (86')
Fonoporta F.C. Alineación oficial del equipo 'Fonoporta F.C.' en el partido 4 - 1 Atlético Prat F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Prat F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fonoporta F.C. Alineación oficial del equipo 'Fonoporta F.C.' en el partido 2 - 2 Atlético Prat F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Prat F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fonoporta F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, el Fonoporta va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mikael Åhnbo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 130 Minuto 69 (Gol de falta): Al minut 69 en Josu Gutiérrez va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Fonoporta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Albert Gutiérrez Solana va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fonoporta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mário Albergaria progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Mário Albergaria va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mário Albergaria va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Mor Yerushalmi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Albert Gutiérrez Solana gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mor Yerushalmi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Mário Albergaria es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Ardiles va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tom Märkisch de Fonoporta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Fonoporta va fer una substitució al minut 27. Daniel Hedstrand va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Enrique Ruiz Escudero.

Atlético Prat F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Roberto Lauzurica estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Didzis Pilskalns va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 1 al minut 86.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nils Dale de Atleti es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): En Viktor Genolet de Atleti va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Julio Antonio López va prendre el seu rol al minut 58.