Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cimbel Bells (312452) - r.m.d. (1432329) » 115848432: T20/J7/VII

Liga 115848432 Información oficial sobre el partido 115848432 en Hattrick

12.05.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 7 / VII.956 (38992)

Cimbel Bells Alineación oficial del equipo 'Cimbel Bells' en el partido 1 - 0 Necesito Saber S.E. Alineación oficial del equipo 'Necesito Saber S.E.' en el partido
Yazid El Bouazzaoui (38') 1 - 0
Cimbel Bells Alineación oficial del equipo 'Cimbel Bells' en el partido 1 - 0 Necesito Saber S.E. Alineación oficial del equipo 'Necesito Saber S.E.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cimbel Bells Alineación oficial del equipo 'Cimbel Bells' en el partido 1 - 1 Necesito Saber S.E. Alineación oficial del equipo 'Necesito Saber S.E.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,1 % 38,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cimbel Bells

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El Cimbel era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Yazid El Bouazzaoui va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Cimbel Ole Mønsted quasi marca al minut 2 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Nitzan Sudry l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cimbel sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nitzan Sudry, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 41 podia haver acabat en gol, però Adolfo Bachiorri va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cimbel sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Romeo Jadrešin, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 87 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Necesito Saber S.E.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Sergey Taranov va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Daniel Stuter quasi aconsegueix empatar per Necesito al minut 40, però Robustiano Donate va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 Adalid Román va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Robustiano Donate va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Daniel Stuter per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 76, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Sergey Taranov de Necesito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stanys Plechavičius de Necesito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.