Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

madrid y lucas aguilas veloces (776747) - Te Peinas Fumetas Club (313779) » 115847688: T20/J4/VII

Liga 115847688 Información oficial sobre el partido 115847688 en Hattrick

21.04.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 4 / VII.943 (38979)

ALVA STONE Alineación oficial del equipo 'ALVA STONE' en el partido 2 - 1 El Garito de los Ornis Alineación oficial del equipo 'El Garito de los Ornis' en el partido
Stan Miclea (68') 1 - 0
1 - 1 Gaspar Anguita (72')
Julian-Andreas Treppner (75') 2 - 1
ALVA STONE Alineación oficial del equipo 'ALVA STONE' en el partido 2 - 1 El Garito de los Ornis Alineación oficial del equipo 'El Garito de los Ornis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ALVA STONE Alineación oficial del equipo 'ALVA STONE' en el partido 3 - 1 El Garito de los Ornis Alineación oficial del equipo 'El Garito de los Ornis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALVA STONE

Goles Goles

  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a STONE va ser Stan Miclea.
  • 109 Minuto 72 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Stan Miclea se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Gaspar Anguita que va anotar el 1 - 1 per a Garito sense cap impediment.
  • 120 Minuto 75 (Gol de falta): STONE va agafar avantatge al minut 75 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Julian-Andreas Treppner fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): STONE va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Stan Miclea en un 1 contra 1 amb el porter Manolo Covelo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Alex Kaldrup del STONE ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Julian-Andreas Treppner de STONE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Gómez de STONE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Šime Ribarović es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir José Manuel Lanza.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Erno Pelto ocupà el lloc d'en Garfield Michel al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de STONE quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Garfield Michel no era cap impediment.

El Garito de los Ornis

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Antoni Moro va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Norberto Albano aquest no va estar a l'altura.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Norberto Albano va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Amado de Garito es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Troels Sejrsen s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Passats 10 minuts de joc, en Gaspar Anguita de Garito va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Steve Odber-De-Baubeta va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Garito estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.