Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rey Misterio619 (118711) - VADOBNF (772667) » 115844792: T20/J8/VII

Liga 115844792 Información oficial sobre el partido 115844792 en Hattrick

19.05.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 8 / VII.891 (38927)

Infierno Blanquiverde Alineación oficial del equipo 'Infierno Blanquiverde' en el partido 4 - 0 SaSSerS Alineación oficial del equipo 'SaSSerS' en el partido
Ricco Puma (5') 1 - 0
Florenci Piera (42') 2 - 0
Florenci Piera (44') 3 - 0
Daniel Bertram (45') 4 - 0
Infierno Blanquiverde Alineación oficial del equipo 'Infierno Blanquiverde' en el partido 4 - 0 SaSSerS Alineación oficial del equipo 'SaSSerS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Infierno Blanquiverde Alineación oficial del equipo 'Infierno Blanquiverde' en el partido 2 - 0 SaSSerS Alineación oficial del equipo 'SaSSerS' en el partido
Tiene suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Infierno Blanquiverde

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Blanquiverde va ser Ricco Puma.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Florenci Piera va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Blanquiverde va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Florenci Piera va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.
  • 131 Minuto 45 (Gol por el centro): Al minut 45 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Daniel Bertram, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Blanquiverde.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco Romero. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tadeusz Łuszcz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Daniel Bertram de Blanquiverde va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ricco Puma no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

SaSSerS

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 45 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Kari Iivonen amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Peer Zuiderveld va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Martín Jiménez.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Åke Westerborg de SaSSerS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kari Iivonen de SaSSerS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Kari Iivonen va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Åke Westerborg es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.