Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.ATLETICO DE MADRID (435124) - Peloteros F.C. (312065) » 115844157: T20/J3/VII

Liga 115844157 Información oficial sobre el partido 115844157 en Hattrick

14.04.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 3 / VII.880 (38916)

mewuelo Alineación oficial del equipo 'mewuelo' en el partido 2 - 1 Athetic Atapaz Alineación oficial del equipo 'Athetic Atapaz' en el partido
Edward De Leonardo (8') 1 - 0
1 - 1 Manuel Samaniego (30')
Luis Bielva (53') 2 - 1
mewuelo Alineación oficial del equipo 'mewuelo' en el partido 2 - 1 Athetic Atapaz Alineación oficial del equipo 'Athetic Atapaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
mewuelo Alineación oficial del equipo 'mewuelo' en el partido 5 - 1 Athetic Atapaz Alineación oficial del equipo 'Athetic Atapaz' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mewuelo

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Edward De Leonardo de mewuelo, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 119 Minuto 53 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan José Tortosa va treure un córner llarg cap al segon pal que en Luis Bielva, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Edward De Leonardo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Ordás va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): mewuelo va ser a punt de marcar al minut 77, quan el seu jugador Edward De Leonardo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Reima Thorén de mewuelo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Jerry Buil de mewuelo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): mewuelo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Reima Thorén no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Anders Fredlind al camp.

Athetic Atapaz

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Athetic sabia com jugar al contraatac, i al minut 30, Manuel Samaniego va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Francesc Ballester sol davant la porteria al minut 68, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athetic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Armando Rico va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejo Calvo de Athetic es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Manuel Samaniego després que el jugador de Athetic li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Enrique Cigala que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.