Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HERRERA DEL FUTBOL CLUB (486894) - hijos del andres (120769) » 115842737: T20/J12/VII

Liga 115842737 Información oficial sobre el partido 115842737 en Hattrick

16.06.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 12 / VII.854 (38890)

Las Carolinas F.C Alineación oficial del equipo 'Las Carolinas F.C' en el partido 1 - 4 hijos del andres Alineación oficial del equipo 'hijos del andres' en el partido
0 - 1 Philipp Konrad (8')
Jorge Alfredo São Tiago (14') 1 - 1
1 - 2 Benedictus Dijkstra (42')
1 - 3 Philipp Konrad (45')
1 - 4 Egon Hasibar (53')
Las Carolinas F.C Alineación oficial del equipo 'Las Carolinas F.C' en el partido 1 - 4 hijos del andres Alineación oficial del equipo 'hijos del andres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Carolinas F.C Alineación oficial del equipo 'Las Carolinas F.C' en el partido 1 - 0 hijos del andres Alineación oficial del equipo 'hijos del andres' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Carolinas F.C

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jorge Alfredo São Tiago va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 14.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Carolinas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bjorn Brand, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 210 Minuto 45 (Ocasión de falta): En Konrad Zabrocki tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Carolinas va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 64 que Dirk Pracht no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jorge Alfredo São Tiago va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 76 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Prospero Iovisetto.

hijos del andres

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Philipp Konrad va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 42, quan Benedictus Dijkstra va posar els visitants andres per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 45 (Gol de contra por la izquierda): En Philipp Konrad va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 116 Minuto 53 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 53 minuts quan Óscar Peña va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Egon Hasibar, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de andres va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Philipp Konrad, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): andres van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 61 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Diethelm Hafer no va ser gens encertat.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Teddy Frisch es va comportar com un juvenil al minut 74 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 206 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Egon Hasibar va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benedictus Dijkstra.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agostino Rebetez de andres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Philipp Konrad de andres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 64 (Tirita (médico)): Semblava que Benedictus Dijkstra s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.