Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balaidos Club de Football (775133) - paquete higuera f.c. (489824) » 115841371: T20/J6/VII

Liga 115841371 Información oficial sobre el partido 115841371 en Hattrick

05.05.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 6 / VII.830 (38866)

F@M F.C Alineación oficial del equipo 'F@M F.C' en el partido 0 - 2 paquete higuera f.c. Alineación oficial del equipo 'paquete higuera f.c.' en el partido
0 - 1 Miks Nagli?? (65')
0 - 2 Nicu Perian (67')
F@M F.C Alineación oficial del equipo 'F@M F.C' en el partido 0 - 2 paquete higuera f.c. Alineación oficial del equipo 'paquete higuera f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F@M F.C Alineación oficial del equipo 'F@M F.C' en el partido 1 - 1 paquete higuera f.c. Alineación oficial del equipo 'paquete higuera f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,5 % 44,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F@M F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 8 (Ocasión de penalti): F@M va gaudir d'un penal a favor al minut 8, però el jugador Zygmunt Wijas va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Olaf Almoina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucas José Anile de F@M va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zygmunt Wijas de F@M va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zygmunt Wijas es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

paquete higuera f.c.

Goles Goles

  • 117 Minuto 65 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Percy Klintén, que quasi sense aire va regalar la pilota a Miks Nagliņš de paquete, que, amb energies de reserva, va fer el 0 - 1. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Nicu Perian de paquete va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Nicu Perian, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Tim Edenin va marcar al minut 53 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marcello Peroni després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Miquel Colomé va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Marcello Peroni va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Miquel Colomé va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Marcello Peroni, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. paquete va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Joaquín Atienza de paquete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.