Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DAET Abogados (493142) - FC A'drians (313066) » 115840353: T20/J4/VII

Liga 115840353 Información oficial sobre el partido 115840353 en Hattrick

21.04.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 4 / VII.812 (38848)

Hijos de Kainh Alineación oficial del equipo 'Hijos de Kainh' en el partido 3 - 3 ke voten los balones ke pa eso tienen aire Alineación oficial del equipo 'ke voten los balones ke pa eso tienen aire' en el partido
0 - 1 Alejandro Pont (48')
0 - 2 Sergi Barbarà (56')
Heine Magleby (81') 1 - 2
Hans-Thorsten Erdei (84') 2 - 2
2 - 3 Francisco Javier Lucas (86')
Dennis Tanneneck (90') 3 - 3
Hijos de Kainh Alineación oficial del equipo 'Hijos de Kainh' en el partido 3 - 3 ke voten los balones ke pa eso tienen aire Alineación oficial del equipo 'ke voten los balones ke pa eso tienen aire' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hijos de Kainh Alineación oficial del equipo 'Hijos de Kainh' en el partido 1 - 1 ke voten los balones ke pa eso tienen aire Alineación oficial del equipo 'ke voten los balones ke pa eso tienen aire' en el partido
Tiene suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,8 % 5,2 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hijos de Kainh

Goles Goles

  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, el Hijos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Heine Magleby, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 84 en José Manuel Miranda va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Hans-Thorsten Erdei podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 2 va pujar al marcador.
  • 119 Minuto 90 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Victor Popescu va treure un córner llarg cap al segon pal que en Dennis Tanneneck, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Hijos va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Victor Popescu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Hijos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan José Manuel Miranda va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 224 Minuto 36 (Ocasión de penalti): En Victor Popescu va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 36, però el porter visitant Hilari Vall De Vilaramó el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Manuel Miranda va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Jurek Pająk de Hijos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Heine Magleby de Hijos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): José Crestelo de Hijos va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Norman Bönninghausen va entrar en el seu lloc.

ke voten los balones ke pa eso tienen aire

Goles Goles

  • 116 Minuto 48 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Francisco Javier Lucas va acabar en una passada genial cap al jugador de balones Alejandro Pont, que va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Sergi Barbarà va augmentar l'avantatge de balones a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): Amb 86 minuts jugats, Francisco Javier Lucas de balones va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Felipe de Vega de balones, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Oscar Trillo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. balones va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 270 Minuto 90 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a balones al minut 90, però el xut de Habibi Sugiharto va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Habibi Sugiharto de balones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones