Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fcgardevoir (797553) - Lardones (800107) » 115840260: T20/J10/VII

Liga 115840260 Información oficial sobre el partido 115840260 en Hattrick

02.06.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 10 / VII.810 (38846)

Los murciélagos de fuego Alineación oficial del equipo 'Los murciélagos de fuego' en el partido 0 - 0 palomitas Alineación oficial del equipo 'palomitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los murciélagos de fuego Alineación oficial del equipo 'Los murciélagos de fuego' en el partido 2 - 0 palomitas Alineación oficial del equipo 'palomitas' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los murciélagos de fuego

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Guillaume Galea del murciélagos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): murciélagos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pancracio Quesada en un 1 contra 1 amb el porter Kjell Furnes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lee Covey va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Kjell Furnes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 224 Minuto 31 (Ocasión de penalti): En Ralf Konrad va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 31, però el porter visitant Kjell Furnes el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Lee Covey va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de murciélagos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Lee Covey de murciélagos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorma Andersson de murciélagos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

palomitas

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Czcisław Wyborski haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a palomitas al minut 3.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de palomitas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Erich Blumberg, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.