Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Florentino (798429) - pececillos cfa (48234) » 115832400: T20/J1/VII

Liga 115832400 Información oficial sobre el partido 115832400 en Hattrick

31.03.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / VII.670 (38706)

Florentino Alineación oficial del equipo 'Florentino' en el partido 0 - 1 Heshenshia C.F Alineación oficial del equipo 'Heshenshia C.F' en el partido
0 - 1 Itzhak Binyamin (8')
Florentino Alineación oficial del equipo 'Florentino' en el partido 0 - 1 Heshenshia C.F Alineación oficial del equipo 'Heshenshia C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Florentino Alineación oficial del equipo 'Florentino' en el partido 1 - 1 Heshenshia C.F Alineación oficial del equipo 'Heshenshia C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,1 % 30,4 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Florentino

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 12 (Ocasión de penalti): Alejandro Oleguer va errar un penal al minut 12 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Giulio Forato no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Lluís Leoz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Florentino va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francesc Cardó, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Alejandro Oleguer va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Lluís Leoz de Florentino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrie Verstraeten de Florentino va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Ignacio Sánchez ocupà el lloc d'en Udi Blum al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de Florentino quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88, Ignacio Sánchez de Florentino es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Heshenshia C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Heshenshia agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Itzhak Binyamin amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Rashid bin Askolani va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Itzhak Binyamin de Heshenshia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.