Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrecity_7 (488994) - THE LEGENDS MADRID (312818) » 115828887: T20/J8/VII

Liga 115828887 Información oficial sobre el partido 115828887 en Hattrick

19.05.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 8 / VII.607 (38643)

the_ramons Alineación oficial del equipo 'the_ramons' en el partido 1 - 2 U.D. LAS CABEZADAS Alineación oficial del equipo 'U.D. LAS CABEZADAS' en el partido
Alejandro Márquez (62') 1 - 0
1 - 1 Lõrinc Bajzát (63')
1 - 2 Sergio Garrido (69')
the_ramons Alineación oficial del equipo 'the_ramons' en el partido 1 - 2 U.D. LAS CABEZADAS Alineación oficial del equipo 'U.D. LAS CABEZADAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
the_ramons Alineación oficial del equipo 'the_ramons' en el partido 3 - 5 U.D. LAS CABEZADAS Alineación oficial del equipo 'U.D. LAS CABEZADAS' en el partido
Tiene mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the_ramons

Goles Goles

  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Wilfred Millard va anar directament als peus de Alejandro Márquez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rune Pålsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Héctor Cram va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): the_ramons va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Wilfred Millard va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Héctor Cram.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Valerijonas Ruchlevičius va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de the_ramons se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): the_ramons per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Wilfred Millard va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

U.D. LAS CABEZADAS

Goles Goles

  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Als 63 minuts de partit, Lõrinc Bajzát de CABEZADAS va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a CABEZADAS prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Sergio Garrido.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Valerijonas Ruchlevičius es va comportar com un juvenil al minut 3 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Marcos Peral de CABEZADAS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 59, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Davide Frezza va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Sergio Garrido de CABEZADAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.